Chefstöd

Att jobba med oss innebär både frihet och kontroll.
Friheten som uppkommer när vi avlastar dig med det som känns oöverstigligt.
Kontroll som uppstår när du får mer tid över och har möjlighet att följa upp och börja jobba proaktivt. 

Din personliga chefscoach

Boka tid

Vad innebär egentligen chefsstöd ?

Här några ord från vår kund Jessika om våra tjänster.
Jessika Andersson Verksamhetschef Revisionären
Min första tanke var "är HR-delen något man kan hyra in? Där behöver vi få avlastning".
-Men jag har fått så mycket mer! 
Workslife har även jobbat utifrån mig som person och den ledare jag vill vara. Jag har fått stöd i mina egna tankar om ledarskapet och jag har fått hjälp med att utvecklas därifrån på mitt eget sätt.
Genom stöttning av Workslifes konsult har vi nu skapat en grundstruktur som jag kan följa och bygga vidare på. Det skapar förutsättningar för mig att jobba förebyggande med personalfrågor i stället för att saker bara kommer till mig på ”uppstuds”, jag har fått tillbaka kontrollen.
Jag har även fått ett bollplank i de chefsfrågor som jag känner mig osäker på och det gör att jag får en trygghet i mina beslut som dessutom är förankrade. Förut har jag kanske inte tänkt hela vägen och vilka konsekvenser och följder vissa beslut ger, som i slutändan har kostat mig mycket tid. Tar man rätt beslut behöver man inte städa upp, det gör att jag sparar tid och dessutom ger det mig ett lugn.
Att jag har fått mer struktur har även varit uppskattat hos personalen och idag har jag mycket lättare att hålla i mina personalmöten vilket förut har tagit mycket energi för mig då jag haft skräck att tala inför andra.
Då Workslife är involverade i vår verksamhet och förstår vårt behov så har det varit självklart att de även har hjälpt oss med de rekryteringar vi gjort.
Jag kommer definitivt att fortsätta ha Workslife som bollplank efter att det mer handfasta stödet är klart. Bland det bästa vi har gjort är att ha Workslife som samarbetspartner.
/Jessika

Din personliga chefscoach

Boka tid

Våra tjänster

Utveckling

Coachning

Vi jobbar utifrån dig som person och den ledare du vill vara. Stöd i egna tankar om ledarskapet och se situationer och beteende från ett annat perspektiv för att hitta nya bättre vägar framåt genom samtalet.


Chefstöd

PROAKTIVT HR STÖD

För de flesta medarbetare är det viktigt att känna sig sedda och hörda, och har man som chef ont om tid kan vi hjälpa till med delar för att frigöra just tid.

Avlastning

KOORDINERING

Har du "näsan under vattenytan"? 

Vi ger dig tiden och kontrollen tillbaka!

Utveckling

LEDARUTVECKLING

Fokus är på dig som ledare som vill ha ett starkt arbetsgivarvarumärke och är beredd att göra jobbet!

Avlastning

HYR EN CHEF ELLER CHEFSASSISTENT
Behöver ni tillfällig stöttning under övergångsperioder eller bara några timmar i veckan över tid. Då kan detta vara lösningen!

Team

TEAM AKTIVITETER

Vi ger dig möjligheter att bygga ditt team starkt och tryggt!

Kompetenser

TESTER OCH SAMTAL

Vi ger dig möjligheter att bygga ditt team starkt och tryggt!

Expension

VERKSAMHETSUTVECKLING

Vi genomlyser ditt företag genom intervjuer med berörda  och sammanställer samt föreslår lösningar, utbildningar och leverantörer som kan stötta vidare.

Se våra lediga tjänster

Lediga Jobb

KONTAKTA OSS FÖR PRIS eller om du vill veta mer

Efter en första kontakt gör vi en anpassad offert utifrån de behov som framkommer.