Interna roller

First Service Broker

Med dig som vår nästa "kollega" kommer våra uppdrag bli så mycket roligare att leverera eftersom du vet hur man hittar kunden som som vill ha just våra utbildningar och tjänster och som tänker som oss.

Vi tror på att mänskligt kan bli lönsamt, vilket syftar till att vi behandlar varandra och våra kollegor, kunder, kandidater och leverantörer med respekt och omtanke och det i sin tur kommer generera ett skönt och inspirerande arbetsklimat som leder till bra, lönsamma och långsiktiga affärer för alla! 

Vi tänker att du är erfaren inom sälj och representation, förstår ledarskap/rekrytering, du har ett stort intresse för HR, har ett stort affärsnätverk i Norra Sverige eller i Blekinge. Dessutom vill du representera oss för det vi står för och tror på. 

Hur går våra tankar...

ja vi har en stark lagkänsla som vi är rädd om, så du kommer inte vara ensam! Du kommer att få nyttja din egen förmåga till att göra bra företag bättre, för vi jobbar bara med bra företag/kunder. 

Moa och Maria 2.jpg

Din övertygelse, din erfarenhet, din kämpaglöd och naturligtvis gruppens stöd kommer vara helt avgörande för hur sköna dina dagar med oss kommer att bli. Det kommer också att vara helt avgörande för hur vi når vår framgång. För vi gör det tillsammans och dessutom har vi roligt på vägen!

Du kommer arbeta på egna uppdrag tillsammans med oss för att uppsöka kunder,  och presentera vår portfölj med chefstöd, rekrytering, preboarding och utbildning. Din roll kommer att vara en öppen roll genom organisationen då du jobbar på frilansbasis med f-skatt. De betyder att Norr- och Västerbotten (för Workslife) är din arena. Är du verksam i Kalmar/Blekinge så kommer du hitta våra kunder där. Naturligtvis är vi öppna för andra regioner.

Vi tror och hoppas att du liksom vi är den som alltid ligger steget före och ser hur människa, situation och kund passar ihop. Du hinner se det kunderna behöver innan dom själv vet om det. Du tycker det här med att hjälpa andra är det bästa som finns och du vill också följa upp så alla blir nöjda.  Vi kommer, alla som jobbar i vårt team, vara måna företaget, kunderna och människorna och är naturligt skickliga på att leverera service.

Vårt mål tillsammans med dig är inte bara att nå avslut utan också en lång och tillitsfull fortsättning med våra kunder och samarbetspartners. Att förstå rekrytering är superviktigt, men att förstå människor hur de kan utvecklas, oavsett det är en ledare eller en medarbetare, det är det absolut viktigaste. För det är där vi är som bäst. Vi tror att du liksom vi varje dag ifrågasätter våra värderingar och fördomar så vi alltid kan vara ödmjuk inför dem vi möter. Det kommer vi tillsammans att jobba för. 

tmtizwShVRo.jpg

I den här rollen kommer du få verka fritt under eget företag men gärna vara ett bollplank i gruppen. Ingen åsikt är för dum eller fel utan vi jobbar för ett öppet klimat som fungerar på riktigt. Vi är det där företaget som hjälper andra att förstå vad hälsosam kommunikation är och hur det kan skapa magiska arbetsplatser där man vågar växa, skratta, utvecklas och vill stanna.

Hur vi tänker om uppdraget som First Service Broker

 • Du kommer ha egen kontorsplats inne hos oss om du föredrar det. 

 • Våra kontor finns i Hortlax (huvudkontoret) och Karlskrona 

 • Du jobbar under egen f-skatt och därmed styr du dina dagar själv.

 • Du kan kombinerar detta med andra uppdrag i ditt bolag.

 • Vi övriga jobbar då kunderna behöver oss, i regel dagtid. 

 • Det viktiga är inte hur många timmar du gör utan hur du gör med dina timmar eftersom du får betalt efter gjord affär.

 • Genom oss kan du få en rätt sköna arbetsdagar om du är den som älskar att besöka och inspirera kunderna till att utvecklas och investera i sin personal.

 • Vi står för marknadsföringsmaterial och internutbildning.

 • Hur du lägger upp ditt arbete när du valt oss som samarbetspartner går vi igenom så det stämmer överens med vår värdegrund.

 • Vi jobbar mot en gemensam budget och en gemensam värdering där mänskligt alltid är lönsamt.

 • Vill du senare bli en del av oss som anställd är ingenting omöjligt i framtiden.

FROM BRAND TO STAND

Vårt arbete är att stötta arbetsgivare att gå från "brand” to "stand”. Dvs att stå för något på riktigt, att ha modet att våga visa sin själ och marknadsföra även skönhetsfläckarna och ambitionerna, dessutom ha en berättelse som visar hur man vill bli bäst FÖR världen och inte bara bäst i världen.

workslife leadership_foto Mikael Sundkvist-11.jpg

Om Workslife

När du vill attrahera, rekrytera, behålla och utveckla personal, då har du kommit rätt! Vi vill, vi kan och vi älskar det vi gör. På Workslife jobbar vi med kunder, samarbetspartners och engagerade människor med gott hjärta och smarta tankar! Låt oss kalla det vår superkraft, medmänniskan!

Läs mer om våra tjänster här

När mänskligt blir lönsamt...Det är vi!

IMG_20221116_130824.jpg


Öjagatan 92

Växel: 0911- 41 04 33

Info@workslife.se

Öppet vardagar: 08:00-16:00