En utbildning som förändrar på riktigt

För dig som är arbetsgivare/chef/ledare och vill ha ett starkare arbetsgivarvarumärke samt är beredd att göra jobbet!

Anmäl dig här 
 

EMPLOYER BRANDING LEADERSHIP, EBL®

FROM "BRAND TO STAND"
Vi utvecklar arbetsgivare/chefer/ledare att gå från "brand to stand", dvs att stå för något på riktigt, att ha modet att våga visa sin själ och marknadsföra även skönhetsfläckarna och ambitionerna, dessutom ha en berättelse som visar hur man vill bli bäst FÖR världen och inte bara bäst i världen.

Starka varumärken får kraften inifrån, för människor attraherar människor, så i den här utbildningen jobbar vi med relationer. Vi tar oss en titt på hur jag som ledare förhåller mig till mig själv, min roll, mina medarbetare och övriga människor i min omgivning. Vilka signaler skickar jag ut och hur uppfattas jag? Står jag för något äkta i min roll som ledare, står jag för vår egen värdegrund, vad vill jag stå för?
När vi träffas jobbar vi med ledarskapet kopplat till vårt önskade arbetsgivarvarumärke och till den förflyttning som vi vill skapa eller uppnå för att säkerställa framtida kompetens, hälsa, utveckling och lönsamhet. 

Employer Branding Leadership är lönsamt!

Vi gör inte ditt jobb men vi hjälps åt att hitta din väg. Ingen är den andra lik, så vi anpassar helt efter just din situation. Det viktiga är att du verkligen vill och tycker om din roll som ansvarig för personal, då kan vi komma hur långt som helst! Det finns inte längre någon tydlig uppdelning mellan HR och Marknadsföring, här går vi nu hand i hand för att nå ända fram. Hur blir man en attraktiv arbetsgivare, hur behåller man sin personal, hur bygger man så starka lag att medarbetarna blir företagets ambassadörer?

Med ett medvetet arbete i små steg men för rätt sak så kan ett företags rykte vända rätt snabbt. Vi tar er med på en resa som kommer skapa en välmående organisation både vad det gäller attrahera, rekrytera, behålla, och utveckla dig själv men också ditt förtag.

Under tre dagar ska vi bygga dig som ska bygga andra!

Vi kommer jobba med: Attrahera, Rekrytera, Behålla och Utveckla

   
Kort information om utbildningen:
  • För att få ut så mycket som möjligt av denna coachande utbildning har vi små grupper och vi träffas live.

  • Innan utbildningen görs individuella analyser och personlig genomgång av varje deltagare.

  • Utbildningen är sedan uppdelad i 2 + 1 dagar. (Totalt 3 dagar)

  • Deltagarna får individuellt stöd utifrån behov och önskemål.

  • Ort för utbildningen anpassas efter deltagarna.

Vi tar in max 6 personer i varje grupp så kontakta oss redan nu.

Hälsningar från Helene och Maria


sagt av EBL-deltagare
Jessika Andersson
Verksamhetschef
Revisionären

Det är så mycket större än jag trodde. Men så rätt! Alla har olika erfarenheter och så nyttigt att lyssna på alla andra.

Helene har en enorm kunskap och jag har stort förtroende för henne och hennes ledarskap så det har varit så roligt att få ta del av den kunskapen.

Många verktyg i alla delarna.
Lyssna, ta in, reflektera, kommunicera och hur man ska delegera.

Lokalen gör en del av stämningen, det lättar upp.

/Jessika
Andreas Lundin
HR-chef
Grönbo Production

Fantastiskt bra diskussioner där vi hela tiden relaterar till vår egen vardag. Hemarbetet gjorde att jag blev inspirerad att se mina medarbetare på nya och olika sätt.

Den röda tråden följde med genom hela utbildningen och knöts ihop till en fin rosett dag tre. Att hela tiden gå tillbaka till värdeorden gjorde utbildningen sammanhängande på ett mycket fint sätt.

Jag har fått med mig ett verktyg som kommer att inspirera och hjälpa mig under en lång tid framöver.

Mysigare lokal tror jag inte går att uppbringa i utbildningssverige.

/Andreas


Marie Lundin
HR-chef
Pohjanen och Ström
Transport

Har fått insikt i hur mitt beteende kan ändras under press och förståelse för varför jag gör som jag gör, eller åtminstone ett verktyg i att reflektera och komma fram till det.

Fantastiskt upplägg där det aldrig känns som att man avbryter något eller förstör någon tidplan för att man vill prata mer om något eller fråga vilka erfarenheter de andra deltagarna har.

Väldigt avkopplande att sitta uppkrupen i en fåtölj. Det är en miljö som gör det lättare att bli förtroliga med varandra eftersom det känns som att man sitter hemma hos någon.

/Marie
Seppo Tanskanen
Product Manager
Reclaimit AB

I alla aspekter av ledarskapet så fick man med sig verktyg och tankesätt som man från de första dagarna kunde använda i sitt dagliga arbete.

I första hand har utbildningen utökat min förståelse för hur detta synsätt på ledarskap påverkar medarbetare och organisation på olika sätt beroende på hur man agerar som chef. Men också gett insikter i vilka delar av ledarskapet man ska förbättra och ibland tona ned för att skapa ett produktivt och välmående arbetsgrupp.

Kunskaperna har redan nyttjats i mitt dagliga arbete och framför allt minskat min egen undran om man agerar rätt och även varför andra agerar som de gör. Två projekt vi hade pågående fick en skjuts framåt då jag kunde ta problem vi hade på ett litet annat sätt med de involverade.

Lokalen var inbjudande, avslappnande och bidrog till en öppen och teambyggande utbildning.

/Seppo
Utbildning
Februari 2023

Några kommentarer från gruppen:

”Har fått en ögonöppnare på hur jag kan hantera olika individer samt hur jag ska leda mitt team för att uppnå vårat mål"

”Fått en annan syn på hur man ska agera som ledare”

”Utbildningen har gett oss genvägar och nycklar till att vara en framgångsrik ledare”


Planerade utbildningar

Employer Branding Leadership®

Förstudier (intervju) ingår i priset men för löpande återkoppling efter utbildningen tillkommer ytterligare kostnader.

I priset ingår inte resor, boende, konferensavgift och mat.

Är ni fler än tre personer, kontakta oss för offert.

26-27 september, 10 oktober 2023

Tre dagar
9 800 kr/dag


5-6 och 19 mars 2024

Tre dagar
9 800 kr/dag


Har du funderingar eller ideer så tveka inte att kontakta oss

Anmäl dig här